Thursday, August 25, 2011

Wardah lipstick

Wardah is local cosmetic brand in Indonesia that famous with their claimed "halal cosmetics". Now days their products come with variation of shades especially their lipsticks  which is great ..

By the way i wanna share to you about wardah's lipsticks that i own, i've just have 3 lipstick from them ..

here they are :


the silver tube is matte series and the green tube is exclusive series



left to right :
matte lipstick 20 nuddish peach
exclusive lipstick 47 light rose
matte lipstick 05 peach



description colors :
  1. nuddish peach is kind peachy pale nude with hint of pink
  2. light rose is milky rosy color
  3. peach is kind a milky peach with hint of orange 


what i love :
  • cheap, it's about $2.4-$3
  • a lot of variation shades
  • can find it easily
  • halal

what i hate :
  • hard to blend, sometimes it's clumpy
  • makes my lips dry



that's all my review, bye bye !!!

13 comments:

  1. Hi nice blog.. following you now...
    do vist my blog.. when you get time
    indgallovesshopping.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. @indgal :thanks for visit i've followed you back

    ReplyDelete
  3. jadi pengen yang nuddish peach ^^v

    ReplyDelete
  4. aku punya yang nuddish peach,emang susah diblend,n drying..terlalu creamy teksturnya..pdhl warna.y cakepp :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaa suka aneh gitu kalo udah diapply di bibir :((

      Delete
  5. iya kak kering banget emang.
    ","

    foll back my blog :),
    http://dianzara.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. amazing blog! following u now ^^
    hhe follbeck ya mba.. xD : http://hatta-shani.blogspot.com/

    aq jg punya lipstick ini tapi yg warna purple rose, bisa diintip disini ^^ :
    http://hatta-shani.blogspot.com/2013/01/wardah-exclusive-lipstick-no-28-review.html
    atau disini :
    http://hatta-shani.blogspot.com/2013/01/pinky-lips-tutorial.html

    hhe nice to meet u too ya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah blog kamu keren yaaa .. bisa dandan macem2 .. hihihi :D

      Delete
  7. Lipstik wardah ga begitu bersahabat di bibirku.. bikin kering :'( pakainya harus di-mix sama lipcare.. biar ga bikin bibir tandus.

    kapan2 kureview deh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emang teksturnya lipstick wardah kurang oke ..cuma karna murah dan warnanya bagus2 sering beli :D tapi di aku lipstick terkering masih lt pro .. bisa sampe ngelupas2 gitu kalo dipake

      Delete
    2. oh ya? LT pro aku suka eyeshadow matte-nya. Iya aku punya 3 shade wardah, dua exclusive.. satu matte. Bagus warnanya, cuma ya itu.. harus disiasati biar ga berantem sama bibir :D

      Delete
    3. So far aku paling suka wardah yang seri long lasting walaupun sama2 kering .. tapi pigmented cakep gituu

      Delete